Kyllä yövuoron jälkeen nukuttikin, elettiin jo alkultaa ennen kuin sain itseni raahattua ylös sängystä. Edessä olisi useampi vapaapäivä, jotka enemmän tai vähemmän innokkaasti pitäisi käyttää siivoukseen.

Löysin vanhan aarteeni: pienen keittiövaa'an. Tämä kaveri vain olisi kovasti pattereita vailla, enkä ikinä ole tullut perehtyneeksi kuinka ko. kapistus edes toimii :D

Herättyäni join ½ lasllista mehukeittoa, ja koska olin vähän heikossa hapessa, ripottelin vesilasilliseen hieman suolaa mukaan. Näillä eväillä lähdin sitten vajaan tunnn lenkille. Kylmähän siellä tuli, vaikka pakkasta vain se -10 astetta.

Ruokailut jatkuivat illan mittaan kolmella ruisleivällä varustettuna kevyt levillä ja cheddar-juustolla. Omatunto soimasi perin juurin tuota juustoa, mutta olen itseäni yrittänyt kovasti lohduttaa, ettei siinä kuitenkaan hiilareita ole... Vielä viili vadelmaketolla. Ja se repsahdus: en tiedä montako söin, enkä ala roskista kaivelemaan löytääkseni kaikki karkkipaperit, mutta pätkiksiä upposi muutama. Määrällisesti ei ehkä järkyttävän montaa, mutta jos 100 g/490 kcal, ja yksi pätkis painaa 18g, saadaan jo 10 suklaan jälkeen luvuksi aika paljon... hui. Tätäkin asiaa olisi voinut miettiä ennen syömistä. Mutta laitan tämän nyt tarvittavan boostin piikkiin.

Herättyäni paino oli -200g vähemmän kuin vuorokausi sitten, eli 42,4 kg. Huomenna saattaa puntari olla epämiellyttävä kaveri, mutta katsotaan kuinka käy.